Kläder

Idag lägger folk mycket omtanke bakom sitt utseende. Det är vanligt att det tar lång tid för folk, oftast kvinnor, att göra sig i ordning då deras skönhet spelar stor roll för hur deras dag och eventuellt kväll kommer att bli. Och det är inte så konstigt att det är på det viset. Reklaminslag på TV och reklamaffischer utomhus gör oss hela tiden uppmärksamma på att det går att bli snyggare om man använder en viss typ av smink eller utför en viss typ av träning varje vecka. Vi översvämmas av skönhetstips – hur ska man välja?

Vad passar för dig?
Den som bestämmer vad skönhet är eller hur just din skönhet ser ut är inte en reklamaffisch. Inte heller din partner eller din bästa kompis – det är bara du själv. Tycker du om ditt utseende med smink och fixat hår så är det det du ska köra på. Gillar du att ha mjukisbyxor och rufsigt hår så ska du ha det! Och föredrar du en mix ska du självklart köra på det.

Kläderna och utseendet kan säga mycket om en människas personlighet, men ingen är så snygg som en person som känner sig snygg. Tycker du att du är snygg så spelar det ingen roll vad andra säger!