Tejphållare i metall

tejphållareDe vanligate tejphållare är gjorda i plast men det finns också tejphållare som är gjorda i metall. De är tyngre än de som är gjorda i plast och de har oftast en gummiplatta på undersidan som gör så att din tejphållare inte glider när du drar av tejpen. Tejphållare i metall är däremot dyrare är tejphållare i plast. Fördelen med de som är gjorda i metall är att de är mer hållbara och eggen sitter oftast fast bättre än på tejphållare i plast. Det finns också flera olika modeller i metall, stora som små. Tejphållare i metall kan se precis likadana ut som tejphållare i plast, skillnaden är färgen och självklart meterialet. En tejphållare i metall kan också se proffsigare ut än en tejphållare i plast. Jobbar man på ett fint kontor till exempel kan en tejphållare i metall passa in bättre på skrivbordet än en i plast. Tejprullarna är precis samma ovasett vilken storts tejphållare du har. Det finns tejphållare i metall för såväl stora tejprullar som små tejprullar. Tejphållare i metall finns också för andra sorters tejp, som packtejp till exempel. När det gäller packtejp är det bra om man har en tejphållare som är hållbar och funktionell.