Sexleksaker för män

sexleksakerUtbudet av manliga sexleksaker är hyfsat stort, och här kommer vi gå över de bästa för att lyckas uppnå maximal njutning

Sexdockor
Sexdockor, även kända som ”upplåsbara barbaras”, är dockor som är uppblåsbara med en lösvagina för penetrering. Ibland har de även öppningar för mun och anal. De är i de flesta fallen tillverkade i plast eller latex, och finns i billiga modeller som enbart är enkla dockor, till exklusiva, avancerade replikor av riktiga människor, även kända som ”Real doll”. I uppblåst form är det här är en av de minst diskreta bland sexleksaker, men med luften uttömd tar den inte upp så stor plats.

Lösvaginor
En lösvagina är en konstgjord vagina, oftast tillverkad av gummi eller silikon, men även ett material kallat ”cyberskinn”, som ska kännas exakt som äkta hud, vid dyrare modeller. Det finns lösvaginor med och utan vibrator, och även modeller som efterliknar munnar eller analöppningar istället för vaginor. En stor tillverkare av sexleksaker, tillverkar även lösvaginor, som dem har namngivit ”Fleshlight”. Det speciella med fleshlight är att det är kopior av kända porrstjärnors vaginor, och de är en av de diskretaste bland sexleksaker då den göms inuti en ficklampa, så det enbart ser ut som en ficklampa när den ej används.